餐厅: 八月花 (朗豪坊)
资讯:

2021-06-12 1481 浏览
朋友比左幾張晚市現金券俾我每$300 減$100如此類推,4條友happy Friday出左旺角,行街街搵野食,咁啱行行吓,打1號風球重落雨添,於是就閃入朗豪坊,既然大家都唔知食乜,我就提議去3樓嘅八月花食晚飯,時間尚早(酒樓開六點)嗱嗱聲走去book位先,Book咗位六點開始,用餐限時90分鐘,於是走去飲杯咖啡。5:50分到,小菜都係一般酒樓菜式冇乜特別,一個小菜大概平均係$130,幾個女仔都冇乜要求,隨便揀幾個唔好咁油膩清清淡淡嘅小菜,志在用埋張coupon唔好浪費我老友嘅一番美意,埋單嘅時候主動叫我儲Why積分,用指定信用卡仲有2%積分回贈,上載單據重可以儲埋商場積分,而張優惠券以全單計算,即係前菜茶水加一服務費,唔洗另外收費,4個人食左6xx,扣減Coupon每人1xx,作為响旺角鬧市,坐位舒服唔擠迫,職員服務態度良好,上菜速度快,結帳响你前面搞掂,唔使帶我張卡去遊花園。是次消費感覺良好,會再去,想試吓片皮鴨·海斑套餐
是次消費感覺良好,會再去,想試吓片皮鴨·海斑套餐
2021-06-11