2007-01-26 4 浏览
晚飯後, 想食甜品, 但又唔想食d太甜太肥, 所以就呢度, 貪佢以生果為主, 唔會太膩又健康d.一睇餐牌, 以芒果為主, 大部份都要$30以上! 本來想試套餐($28): 紫米小丸子配蘿蔔糕, 但我又怕太飽, 問有無得散叫小丸子, 竟然話"都係呢個價錢, 當係呢個餐唔俾蘿蔔糕你ji ma." 咁wo, 唉...咁算啦, 我同朋友2人只係叫個鴛鴦小丸子share 就算啦. 星期三做特價$30 (原價$35).鴛鴦小丸子係自選2款生果汁, 加小丸子, 仲有一碟什果tim. 都幾大碟, 2 個人食都覺得好夠lu. 揀芒果&士多啤梨汁, 唔錯呀, d 生果汁新鮮, 真材實料! 小丸子就最我啦, 其他係細粒淨湯圓, 細細粒好煙, 好有咬口! 但好似硬身少少, 如果可以淋番少少就最好啦! 什果都總算新鮮, 唔算甜.