2014-04-16 656 浏览
食完饭就走左过黎,好快就叫左个黑胡椒心太软,真系好特别平时食心太软会好腻,慢慢食要消化下先,但依个有黑胡椒既关系, 当D 心太软的朱口力味同D辣味加埋好好食,因为D甜味平时会太腻,但一齐个感觉会中和左好正 呢如果觉得太辣,可以加埋D雪糕食,咁样都好正因为雪糕可以解辣呀,果然够特别,又唔腻,又好食正,之后就系一个三色焦糖炖蛋,依个都正,因为有三款口味,首先系青柠焦糖炖蛋,好清,清新酸味既青柠,加埋蛋,好夹,又醒胃!之后就系云呢拿焦糖炖蛋,几香甜既云呢拿,加埋个炖蛋,几香,不过咁样有少少腻,不过味道就好正, 最后就系伯爵红茶焦糖炖蛋,依个个味道系最突出,有埋好香既茶味,不过甜而不腻正,其实三个混住黎食系最开心。
等候时间
15 分钟 (堂食)