餐厅: 大家樂 (新都城大廈)
资讯:

2006-05-22 33 浏览
21 May 2006 (Sun) - 晩飯等埋好好友放工,己經係9:30pm既事,本想去港運城個foodcourt食,點知原來已經打晒烊,唉...跟住已經諗唔到去邊度食,個肚又勁肚餓!行下行下去咗大家樂,唔理三七二十一,走咗入去,雖見餐牌已經冇乜選擇,但係我真係好肚餓,所以兩人叫咗兩個豬扒飯堂食,’炸炸淋’食...怱然間發覺原來大家樂既水準咁好,我知係我飢餓心理作崇,但係郤令我十分滿足!我用好快好快既速度食完碟飯,正!兩塊唔淋唔硬既扒加上炒咗底既飯,唔讚唔得!原來餓得太耐真係咩都變得好食!
21 May 2006 (Sun) - 晩飯

原來餓得太耐真係咩都變得好食!