2018-12-17
我其實呢幾鍾意依間店,我角得無論環境定係食物質素,都係中上ge。服務都十分好,仲有人喺你食緊飯嘅時候唱舊嘅英文民歌,你會頓時覺得高級左。西湯就係野菌忌廉湯,我角得好濃,但男朋友就角得比較淡,可以再濃郁少少,就味道更佳。我好中意西湯,我更中意野菌湯,特別係裏面有好多細細的蘑菇粒嘅嘢菌忌廉湯,依個set就係有咁傢湯,我真係好中意,我差d飲埋男朋友個份,哈哈!帆立貝墨汁意大利粉,係我第一次食到有新鮮墨魚汁味,我同男朋友平日都食唔到有新鮮墨魚汁味,今日食到,幾開心!因為今日係慶祝男朋友加人工,妮食番餐勁ge,所以點餐都係由佢負責,佢成日都好鍾意食豬仔骨,但我自己就唔係好鍾意,因為我個人就唔係好鍾意食豬嘅,因為我覺得豬仔好得意,同埋豬肉無牛羊咁好食。但今次我都比佢叫咗,佢想叫好耐嘅豬仔骨,我角得肉質都好林,好食,BBQ汁又好調得好好。