餐厅: 熊拉麵 (蘇杭街)
资讯:

2021-01-29 188 浏览
每次经过都超多人排队今次终于的起心肝排队去食第一次食,本来想叫基本汤底,但睇食评又推介广岛蚝拉面,最后都系撰咗....广岛蚝拉面加自家饺子拉面汤底够热,浓郁香滑口感渗出蚝嘅鲜味面质我撰咗1.25mm(应该系最幼细个款)同软身质地,易沾上汤汁 面唔会太淋到无口感,好好味蚝🦪虽然得两粒,但好饱满 好有蚝味虽然义烧系半肥瘦而表面有煎香过,卖相更吸引,唔会太油腻朋友撰咗招牌熊拉面都好好食自家饺子有惊喜,虽然食嘅时候微暖,但煎香个面系脆口而里面芝士仲有少少拉丝效果,粟米粒香甜 ,赞坐位常算舒服 唔会太迫 有应有嘅距离同空间会再encore
每次经过都超多人排队

今次终于的起心肝排队去食

拉面汤底够热,浓郁香滑口感渗出蚝嘅鲜味

蚝🦪虽然得两粒,但好饱满 好有蚝味

虽然义烧系半肥瘦而表面有煎香过,卖相更吸引,唔会太油腻

朋友撰咗招牌熊拉面都好好食

坐位常算舒服 唔会太迫 有应有嘅距离同空间