旺角都開咗PHI😍喺雅蘭2樓超方便‼️不過長期排隊🥹假期三點都有人排緊🥺之前食過佢哋嘅梳乎厘超綿超好味!今次轉下口味食 經典伯爵茶梳乎厘 $158梳乎厘嘅質感依舊咁好食🤤即叫即整!大約20至30分鐘‼️甜品後上嘅朋友仔記得預返時間❤️伯爵茶醬好濃茶香又唔太甜,配埋蕨餅、瑪德蓮貝殼蛋糕,超豐富💕忌廉,下邊仲有一球雲呢拿雪糕🍨全部都唔會好甜好正🤩芝士牛肉煎蛋三文治配牛油果醬 $82呢款嘅多士用牛油煎過,外脆內鬆軟🍞芝士同牛肉嘅比例啱啱好🥳配埋太陽蛋,同蛋汁融合好食💕牛油果醬加咗檸檬汁,感覺清新唔膩🥑PHI All day breakfast $132超鍾意佢哋塊法式吐司‼️好有梳乎厘口感🤩呢款就係乜都有,滿足晒咩都想試嘅朋友❤️焦糖脆脆鮮奶咖啡 $45主要係面頭塊焦糖脆脆甜,一開頭飲唔會好甜,之後脆脆融合咗咖啡後,咖啡就會變得香甜💕伯爵茶鮮奶$42一開頭飲就似奶茶,不過就轉左伯爵茶底,呢款唔係開粉,係茶加奶嘅感覺,會越擺越濃🤣清清哋唔膩,仲可以轉低脂奶🙈同埋只要當日消費滿$300以上同埋follow 佢哋IG @phi.coffee.pancake,就可以免費換領自拍體驗一次🥳🖤只限旺角雅蘭分店🖤
旺角都開咗PHI😍喺雅蘭2樓超方便‼️
不過長期排隊🥹假期三點都有人排緊🥺

芝士牛肉煎蛋三文治配牛油果醬 $82

PHI All day breakfast $132
超鍾意佢哋塊法式吐司‼️
好有梳乎厘口感🤩呢款就係乜都有,滿足晒咩都想試嘅朋友❤️

焦糖脆脆鮮奶咖啡 $45

伯爵茶鮮奶$42