2023-03-16 659 浏览
呢間餐廳已經食過好多次啦,真係食過返尋味,翻兜再返兜。今次帶埋屋企人一齊食開年飯,大家都話又好食又抵食😋😋😋.招牌菜當然係有佢嘅北京填鴨啦,記得早幾日打嚟訂枱同埋留定鴨,如果唔係有機會賣晒㗎~.另外必食嘅係佢個海蜇頭,有麻辣同埋老醋兩款,海蜇同海蜇頭都一樣好彈牙爽口,不過海蜇頭就大嚿啲實在啲,同埋少啲地方食到,要食梗係食啲特別嘢啦。.擔擔麵都係其中一個我每次嚟都必食嘅嘢,佢好香嘅花生味,湯底少少杰身,但係食落完全唔膩,食咗一啖,就會忍唔住想食晒成碗!.京燒羊肉都係我好鍾意食嘅菜式,羊味重但唔騷,燒得好香,有時會好脆,不過就睇你嗰日好唔好彩啦😂.呢間餐廳真係可一亦可再,不過叫之前記得睇吓食評,如果唔係都係會中伏㗎🤪