2018-01-07 1437 浏览
天寒地凍 出到尖沙咀有乜好食 係時候又返去正宗的韓國餐廳飲下杯玉竹茶~ 佢哋呢度的玉竹茶係自己煲出嚟的~ 飲落的味道好特別有少少似啫喱 由於奶奶非常喜歡吃炸醬麵所以今次帶埋奶奶三個人一齊出動裝修古色古香很有韓國特色 ~今次可以坐卡位! 油煙不大碗碟清潔 白得發亮~ 非常好某程度上就係因為呢三粒薯仔同上面嗰三粒茄子再次幫襯~ 呢兩粒配菜真係好好食呀! 可惜冇得再添加~ 薯仔入味軟淋淋! 茄子有淡淡麻油香而且有咬口蒟蒻本身冇咩味~ 脆魚仔 脆卜卜 一陣炸醬麵可以一齊撈嚟食~~由於大家食極度飢餓~ 等唔切相機已經被分屍 麵條一如既往有咬口, 鹹甜恰到好處, 配上豬肉椰菜蘿蔔洋蔥青瓜等配料 絕對稱得上必食之選~紅到有啲驚的部隊鍋~ 平心而論 唔食得辣的朋友會覺得有少少辣~ 沒有芝士在上面是美中的地方! 相信如果加片芝士的話可以 中和辣味之後老闆娘會送上 甜美的哈密瓜作為終結
天寒地凍 出到尖沙咀有乜好食
由於奶奶非常喜歡吃炸醬麵
所以今次帶埋奶奶三個人一齊出動

裝修古色古香很有韓國特色 ~今次可以坐卡位! 油煙不大

碗碟清潔 白得發亮~ 非常好

由於大家食極度飢餓~ 等唔切相機已經被分屍
絕對稱得上必食之選~

之後老闆娘會送上 甜美的哈密瓜作為終結