2021-01-22 284 浏览
武汉肺炎爆完又爆,又唔封关, 都唔知搞到几时, 真系好想同friend出街食饭呀。。。。。 响屋企都想食返d香港地道嘢食, 好彩林昌记久唔久有搞团购, 可以响屋企附近pick up, 乜都可以自己响屋企食啦~ (利申:非打手, 同埋我仲系好想出街食饭, 武汉肺炎害人不浅!!!)我要食翅!!! 但系唔好咁残忍, 食碗仔翅算啦~ 上次食完鸭翅, 今次真系买多几包, 食过翻寻味呀喂~ 佢d包装真系好方便,放响热水煲10几分钟就食得, 一撕开个袋, 香气扑鼻, 真系好好好好好好食!! 又足料, 又唔似外面d碗仔翅咁杰挞挞, 有花胶, 木耳, 鸭肉等等,超多料, 超正~送货个哥哥仔仲好好礼貌, 真系要多多支持呢d良心小店呀!!! 大家都要顶住, 撑住呀!!

我要食翅!!! 但系唔好咁残忍, 食碗仔翅算啦~
上次食完鸭翅, 今次真系买多几包, 食过翻寻味呀喂~

2021-01-22
外卖送餐