2022-06-07
上次喺屋企食完牛大人火鍋湯包之後挑起左我去食牛大人放題嘅癮,終於去咗食晚市放題,只要7:30pm前離座就平$40一位,慳咗$40用嚟叫最高質最多選擇嘅澳洲極上和牛120分鐘吃到飽套餐($288)💁🏻♀️靚plan!湯底揀返我最喜愛嘅🌶麻辣鍋,小辣都算有啲辣度,主力食極上和牛套餐獨享嘅🥩安格斯牛小排、封門柳、安格斯一口牛肉粒、澳洲和牛M5 牛肩卷,各款牛均肉味香濃,油脂分布平均,另外仲附送澳洲M9和牛牛丸每人兩粒,肉汁豐富,爽口彈牙,高質!其他食物一樣保持水準,手打漿、🥟🍥台式丸餃、炸物小食、🥬蔬菜麵食等款式非常多,特別推介配料:芋頭丸,萵筍、炸午餐肉、鬼馬老油條、炸魚皮、牛肚、凍豆腐同鴨血🤤呢度嘅飲品最出名就係🍵自家製泡茶,朋友食得高興想飲杯酒,加左$38試左杯🥃18+冬瓜茶,冬瓜茶嘅甜味中和返Whisky嘅燻辣,兩者平衡得唔錯,鍾意飲酒嘅朋友可以試吓!最後每人附送一款甜品,可以揀🍦movenpick 雪糕同紅豆花生珍珠仙草,食飽飽後可以cool down 一下😌🌟牛大人嘅放題性價比實在好高,食足兩個鐘都好似未試晒佢所有嘢咁,絕對要encore !