2024-05-19
有主打的和烤魚,但這次我更想要試吃這裡的小吃和小菜,還有麵食,這些價位都是超級划算,所以點了好多東西吃了:串燒同小菜烤魚分別有海鱸魚 ($308)、江團魚($348)同凌波魚($378)。我地揀食烤魚 -要左江團魚,配鮮九葉花椒BB豆花口味 , 條魚好大條表面鋪滿莞茜,辣椒,花椒,芫荽同洋蔥。肉質嫩滑又唔腥,啖啖肉湯底麻麻辣辣好正, 配料有豆腐、瓜、寬粉、芽菜、雲耳。選擇左小辣小麻剛好, 再點左個燒烤 - 香蒜燒茄子 不錯.勁多蒜泥, 好香. 再點左個黃金組合, 有金菇菜+海帶結+薯仔片+蓮藕片 放埋落去烤魚到一流. 再加$28飲品任飲(汽水,茶) , 飲兩枝飲品已經回晒本. 最重要係解解辣. 其實佢地仲有好多種類食物. 雞煲, 燒烤, 小食, 麵食,客飯 , 下次黎可以試下其他. 小魚兒銅鑼灣波斯富街24-30號寶漢大廈1樓
再點左個燒烤 - 香蒜燒茄子 不錯.勁多蒜泥, 好香.
小魚兒
銅鑼灣波斯富街24-30號寶漢大廈1樓