2013-09-01
既然CWB 有新分店頭當然黎試試,最初以為有SET LUNCH 可惜負責人表示WEEKDAY 遲D 有...WEEKEND 就無...ANYWAY 行到黎即管試下,反正見其他分店D 食評讚多彈少!今日試左3樣野MEAT CHEESE DUMPLINGS肉丸口感幾好~ 用CHEESE 做類似通粉亦都幾香,不過整體味道較濃,而且幾油,建議叫杯啤酒一起會好DSALMON POTATO CAKESALMON 面有CREAM,我就覺得如果可以CREAM 另上就好至於個薯我覺得整得幾好! 讚CHEESE CAKE MENU 上寫日日新鮮製,我心諗即係其他唔新鮮? CHEESE 味幾香! CAKE 面有D 脆脆好香食物份量唔算多,嚴格來說只是剛好夠一個人享用,可能都係預D 人食香腸PLATTER + BEER 啦!環境幾有外國風情,區內少有,店外有露天座位 (要去灣仔三屯里 / 星街先有)
今日試左3樣野
至於個薯我覺得整得幾好! 讚