2022-08-20 66 浏览
#您係唔係食肉獸 #您有無去過呢度.之前好多人都有同我講話好好食叫我一齊去食但......我一直都唔係太心動今次就決定同佢去試吓啦.犇道 Chef Ben- Cafe & Steak Bar (弦海)📌屯門業旺路101號弦海地下G01B號舖.朋友仔都話呢間餐廳牛扒質素好好所以唔理咁多, 就去食.‌我哋大家都係一起身就想約食好西!於是就去咗呢度~♦️ 斧頭扒餐而家天氣咁熱, 當然係要凍吓啦~所以要啤啤🍻🍻佢!叫咗2杯Stella Artois爽呀!!!啱啱放低隻杯就見到大大份嘅斧頭扒上咗枱啦~睇到眼仔都掉出嚟,因為塊扒大過我塊面呀~除咗斧頭扒外仲配咗薯條同菜點埋黑椒汁, 正~~我叫咗Medium, 切開嚟幾粉嫩!😋😋😋好juicy唔會食到鬆肉粉味!👍🏻👍🏻脂肪唔太多, 入口唔會太肥膩!!.環境同座位好闊落,梳化位非常好坐~服務態度都唔錯!下次一定會再訪試埋飯同意粉類😍😍😍..整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣🟣服務:🟣🟣🟣🟣🟣環境:🟣🟣🟣🟣地點:🟣🟣🟣.總括嚟講,犇道係地點遠咗D,食物出品正!坐位寬敞又舒服!••••••••••••••••••••••••••••••#攸桐媽飲飲食食
#您係唔係食肉獸 #您有無去過呢度
之前好多人都有同我講話好好食
叫我一齊去食
但......我一直都唔係太心動
今次就決定同佢去試吓啦
📌屯門業旺路101號弦海地下G01B號舖
朋友仔都話呢間餐廳牛扒質素好好
所以唔理咁多, 就去食
.‌
我哋大家都係一起身就想約食好西!
於是就去咗呢度~
♦️ 斧頭扒餐
而家天氣咁熱, 當然係要凍吓啦~
所以要啤啤🍻🍻佢!
叫咗2杯Stella Artois
爽呀!!!
啱啱放低隻杯
就見到大大份嘅斧頭扒上咗枱啦~
睇到眼仔都掉出嚟,因為塊扒大過我塊面呀~
除咗斧頭扒外仲配咗薯條同菜
點埋黑椒汁, 正~~
我叫咗Medium, 切開嚟幾粉嫩!😋😋😋
好juicy唔會食到鬆肉粉味!👍🏻👍🏻
脂肪唔太多, 入口唔會太肥膩!!
環境同座位好闊落,梳化位非常好坐~
服務態度都唔錯!
下次一定會再訪試埋飯同意粉類😍😍😍.
整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣🟣
服務:🟣🟣🟣🟣🟣
環境:🟣🟣🟣🟣
地點:🟣🟣🟣
總括嚟講,犇道係地點遠咗D,食物出品正!
坐位寬敞又舒服!
#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #元朗美食 #香港美食 #搵食 #852mama #hk #hkmama #hkmami #二胎媽媽 #hkkol #foodie #hkfoodie