2020-10-24 491 浏览
朋友因為身體狀況要食素一段時間,諗起旺角green common就同佢一齊試試。奇亞肌比高包,呢個配搭好夾,個bagel 有少少煙韌,兩塊 beyond meet漢堡扒像真度好高,好似食緊煎得少少燶偏乾身嗰種漢堡扒。加埋菠蘿蕃茄同羽衣甘藍,可以平衡返beyond meet漢堡扒偏濃烈嘅味道。蕃薯條夠熱夠脆,正!未來熱狗腸雜菌炒意粉,我麻麻地個熱夠腸嘅味道,個素肉偏乾,冇漢堡扒咁精彩,但整體黎講算唔錯,意粉質地煮到啱啱好,d菇同茄汁都夾嘅。加$15配個流口水雞,呢個真心好味,但我唔食得辣,頂唔順佢個辣汁。d素雞肉好似平時食雞嗰種質地,青瓜絲又新鮮,如果恆常menu有就好喇。留意返 beyond meet 有菇嘅成份,因為有d人對菇敏感,落單前最好問吓成份先好作決定