2009-08-18
沙律(7/10分): 雖然唔記得叫咩名, 但各樣魚生都有一至兩片, D汁酸酸甜生,可以開定個胃先 主菜- 炸豬扒+炸蝦+炸蠔定食(9/10) :講真 ,個個黎食都係為左食呢個睇下有幾好食, 掛住食 唔係好記得影相 ,1 ) 炸豬扒 - 俾我印象最深刻, 可能係出面食既既炸豬扒太多,呢到一咬入口 , 第1個感覺係好鬆 好鬆 ,由出面既脆而不油既麵包糠,帶到入面好鬆軟唔實兼有陣陣炸香同豬肉味既感覺好令人難忘 .. 之前會好怕熱氣怕狩肥膩,食D炸野一啖起兩啖止, 呢個食完一口想食多一口2+3).炸蝦+炸蠔 - 相比起炸豬扒,呢2個係差小小,不過相比出面既炸物,一定好食得多..因為係普通人都食得出係好新鮮咁炸 同埋肉都係好新鮮..炸蠔有汁BILL出黎的4). 要讚係 任裝, 始終淨係食炸野好似好DRY,一啖肉一啖飯..飽飽地時望下個海景,真係唔記得自己食左幾多飯 。PS : 如果想要望海位,一定要早一日以上BOOK位一個滿足既晚餐,食得快,D錢唔見得仲快,哈哈不過有機會一定會再黎試下炸豬柳
主菜- 炸豬扒+炸蝦+炸蠔定食(9/10) :
講真 ,個個黎食都係為左食呢個睇下有幾好食,
掛住食 唔係好記得影相 ,
1 ) 炸豬扒 - 俾我印象最深刻, 可能係出面食既[厚粉質肉]既炸豬扒太多,
呢到一咬入口 , 第1個感覺係好鬆 好鬆 ,
真係唔記得自己食左幾多飯 。
PS : 如果想要望海位,一定要早一日以上BOOK位
一個滿足既晚餐,食得快,D錢唔見得仲快,哈哈
不過有機會一定會再黎試下炸豬柳