.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🔥 A̾l̾l̾-̾Y̾o̾u̾-̾C̾a̾n̾-̾E̾a̾t̾ A̾u̾s̾t̾r̾a̾l̾i̾a̾n̾ W̾a̾g̾y̾u̾ B̾B̾Q̾ D̾i̾n̾n̾e̾r̾ S̾e̾t̾ @ 🌟 安平烧肉《👽食神大妈食烤肉》.👀 成台美食咁丰富嘅?!系咪满汉全席呀?系超人气超出名嘅「安平烧肉」呀!!!🤩 难得BOOK到位,一系唔食,要食就当然要试质素最靓嘅「澳洲M5和牛吃到饱套餐」啦!食足2个钟都只不过系HKD 398一位,仲要装修舒服,好难怪佢生意咁好每次都要预先BOOK呢!😆.🇹🇼 食安平最兴奋嘅就当然系可以食到款款经典、美味嘅台式小食啦!有樱花虾干拌手工面、九层塔三杯鸡、卤水凉拌鸭舌、南部章鱼卷、盐酥鸡、澎湖花枝排等等十几款!全部无限添加,又惹味非常!但大妈觉得净系每款叫一份已经好饱,因为份量十足架!所以真系唔好贪心,否则分分钟食唔落主角:M5和牛呀!😝.🐂 一路食夜市小食,一边等主角出场!澳洲M5和牛就当然超嫩啦!然而所有牛牛都优质油花均匀,无筋嫩滑,仲可以一次过试晒不同部位,及不同等级种类嘅牛肉,实在太了解我地呢类咩都想试有选择困难症嘅朋友仔嘅心情啦!😍 再额外点选「姜汁厚切梅花猪」同「原住民盐烧肉」,可以试
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️

樱花虾干拌手工面
盐酥鸡

🐂 一路食夜市小食,一边等主角出场!澳洲M5和牛就当然超嫩啦!然而所有牛牛都优质油花均匀,无筋嫩滑,仲可以一次过试晒不同部位,及不同等级种类嘅牛肉,实在太了解我地呢类咩都想试有选择困难症嘅朋友仔嘅心情啦!😍 再额外点选「姜汁厚切梅花猪」同「原住民盐烧肉」,可以试埋台式地道口味嘅优质猪肉,真系非常满足呢!🐷

澳洲M5和牛吃到饱套餐

🦐 肉类以外,就当然唔少得海鲜啦!帆立贝、虎虾、蚬、青口,全部大大只绝对冇揸流摊。同肉类穿插咁食特别开胃!仲要有起呢度烧肉必点嘅清下味蕾,真系超满足!

虎虾
帆立贝

😌 一路食嘅时候仲可以一路叹台式特饮「阿里山柠檬红茶」同「冬瓜茶」,酸酸甜甜好开胃,既清味蕾,又同烧烤特别配合,绝对系PERFECT MATCH!💕 追踪官方IG仲可以获得特别口味嘅「柳橙翠绿」,大家记得呀!😍

‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️