.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🏮 𝑺𝒑𝒆𝒄𝒊𝒂𝒍-𝑬𝒅𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏 𝑳𝒂𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏 𝑪𝒂𝒏𝒅𝒚 𝑩𝒆𝒏𝒕𝒐 𝑩𝒐𝒙 HKD 198 @ 🌟 Sugarfina 《👽食神大妈爱特色礼盒》.🥳 时间真系过得好快,年尾已经悄悄到来,又系搜罗新年礼盒送礼嘅时候啦!今次大妈就拣选左SUGARFINA嘅特别版糖果礼盒,个红灯笼造型真系好可爱又吸睛呀!打开灯笼造型嘅礼盒,入面会有两盒经典造型嘅朱古力同糖果。.🌰 首先系松露朱古力,外层有闪闪发光嘅金色朱古力包裹住,再注入咖啡味,同加咗伏特加,味道更加浓郁丰富,好容易食唔停口!.🪷 另一款香甜嘅荔枝味软糖,荔枝味道好清香,绝对唔怕太甜恰到好处,食几多件都唔会觉得腻!最吸引系莲花嘅造型,即刻增添好几分清雅嘅品味。.🤩 店员仲话1月份门市做紧优惠,只要买满HKD 300,就可以免费获赠指定糖果小盒!呢个特色礼盒绝对系新年送礼自用好选择呢!.📍 尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦地下OTG31号舖☎️ +(852)2116-4688.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️

📍 尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦地下OTG31号舖
☎️ +(852)2116-4688
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
$198 (其他)