‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.✨ 𝓓𝓮𝓵𝓲𝓬𝓪𝓽𝓮 𝓓𝓮𝓼𝓼𝓮𝓻𝓽𝓼 @ 🌟 Camellia《👽食神大媽食甜品》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:🍎 Apple Rose 🌹HKD88🥧 Kyoto Matcha Lava TartHKD88.「蘋果玫瑰」一款精緻嘅甜品,由切得非常透薄嘅蘋果片拼出花形,再配以玫瑰荔枝雪糕所組成,圍邊以蘋果醬汁、啫喱粒及CRUMBLE點綴。味道淡雅,絕對純以欣賞為主,作為養育眼球之用則非常不錯。.「流心抹茶撻」👽 大媽太為食唔記得相機先食,所以將佢切開個心流出嘅一刻無紀錄低,大媽對唔住你呀綠茶撻 😫.呢個甜品主要系綠茶流心撻,面層系紅豆朱古力薄脆,再配以橄欖型嘅黑糯米雪糕。.最近呢間餐廳人氣非常高,好多人趨之若鶩,你見最近咁多人打卡就知啦。的確食物造型及擺盤有花過功夫,但如果你問大媽,就覺得味道一般份量較少,唔會覺得後悔卻不覺驚艷想翻兜。🤔 相信被追捧嘅主要原因系被少女粉紅裝修所吸引。不過價錢一啲都唔貴,純粹打卡吹水不失為一個追潮流嘅好選擇。⠀.⠀⚠️ 請注意:一般人均消費可能250-300都夠,但食物份量較少,大食的話人均消費估計要多過4

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
🍎 Apple Rose 🌹HKD88
🥧 Kyoto Matcha Lava TartHKD88
「蘋果玫瑰」

「流心抹茶撻」
Kyoto  Matcha  Lava  Tart

.⠀
⚠️ 請注意:一般人均消費可能250-300都夠,但食物份量較少,大食的話人均消費估計要多過400先會夠滿足 😆)⠀

.⠀
📍 尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea 地下033號鋪⠀
☎️ +(852)2885-2320
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️