2021-10-25
入秋🍂見天氣咁好,走去行下西九龍海濱長廊😇行到去盡頭就係M+展亭,但要11月先開幕,不過見到M+小店同cafe都開左啦😍忍唔住走去食下野飲杯野,呢到0死角咁望曬成個海景真係好正😍望左眼menu,呢到主要係食簡便d既 sandwich/wrap/salad,野飲見到個最特別既係可以photoprinting係杯咖啡上面😍都幾新奇有趣!想輕食一下,所以叫左2款野食,飲返杯野,嘆下個美景!碎蛋沙律墨西哥卷🫔:入面加左碎蛋沙律同埋生菜,幾健康既配搭,同埋都好岩食素既朋友仔👍碎蛋沙律個醬控制得岩岩好,蛋質都岩岩好!Cold Cut 🥗:有成4大片凍肉腸係上面,食落都幾爽,沙律汁酸酸甜甜,幾惹味冰釀玫瑰烏龍奶蓋:玫瑰烏龍茶味清香,唔會太甜,奶味幾重,口感順滑,濃稠度岩岩好自家製24小時冰釀☕:平時我無飲開冰釀咖啡,但見佢係自家製,就忍唔住想試😂飲落去又比想像中好,苦澀味好輕、但咖啡味幾濃郁,帶微酸,有種幾強既發酵感環境:⭐⭐⭐⭐⭐價錢:⭐⭐⭐⭐味道:⭐⭐⭐⭐
環境:⭐⭐⭐⭐⭐
價錢:⭐⭐⭐⭐