2024-07-08
食環境的網紅店之前經過過幾次㗎啦,見到佢D裝修幾得意,但門口太多人排隊就作罷。今次咁啱喺隔離拎蛋糕,又排頭位只需要等一陣,就滿心歡喜咁入去試啦❣餐廳門口個打卡位就唔俾人坐嘅,但可以過去影相,裝修行小清新風格,啲雲既裝飾會上下郁動都幾可愛;但有條好高嘅木梯就放咗喺餐廳當眼位置,感覺有點奇怪。食物方面:🌟 $98 | 蜂蜜海鹽焦糖脆脆牛乳幾大個下,但無水果口味選擇,食完感覺有啲滯🌟 $72 | 酥脆鹹蛋黃雞翼單骨炸雞翼,無吸油紙跟上,每一啖感覺都有D油必出黎,肉不多 😅🌟 $40 | 泡沫咖啡🌟 $46 | 抹茶鮮奶咖啡就一般嘅咖啡,飲落冇乜特別印象食物整體唔算好食,餐牌入邊無一樣嘢係屬於清爽類,食完感覺都比較滯住,但又唔係太有印象食過D乜咁😅 😅 😅店員服務比較急促同冇笑容,因為都不停有客人,我哋坐咗入去之後條人龍又開始變長了~總括嚟講如果上嚟影相就冇問題嘅,但係食物質素一般,下次未必再黎了。🏠店名:LAB ZERÕ🚘地址:尖沙咀金巴利道68號地下B號舖
食物方面:
🌟 $98 | 蜂蜜海鹽焦糖脆脆牛乳
幾大個下,但無水果口味選擇,食完感覺有啲滯
🌟 $72 | 酥脆鹹蛋黃雞翼
🌟 $40 | 泡沫咖啡
🌟 $46 | 抹茶鮮奶
咖啡就一般嘅咖啡,飲落冇乜特別印象
🏠店名:LAB ZERÕ
🚘地址:尖沙咀金巴利道68號地下B號舖