2011-09-17
約左班朋友gathering, 唔知食咩, 又俾我經過老富昌, 就即管試下啦。地方都幾大, 唔需等位, 空間感幾大, 方便大家傾計。睇餐牌都幾多野食, 又唔貴。5個人叫左6樣野食1) Ribs: 唔洗5分鍾就上台, 好明顯唔係立即燒嫁啦, 上台只係暖暖地,食落唔難食, 但又唔好食囉。有薯條配上, 如果係粗薯會好d囉。2) 炒通菜: ok既, 不過細碟左d 囉。3) 炸有皮薯條, 原來都係放係ribs下面既薯條, 早知唔叫, 仲要一籃咁多, $30幾蚊, 最後食唔晒。4) x燒薄餅, 細細份,外層似係印度薄餅,內夾有x燒, 幾特別。 5) 石鍋南瓜蟹肉意粉, 上台仲吱吱sound, 以為熱la la 啦, 但食落只係暖, 仲有個樣都唔吸引, 一pet pet 咁, 食落都唔好味囉。><本來叫左6樣, 仲有樣併盤一直無黎, 覺得佢漏左單, 但見d 野食都唔好食, 所以都索性唔要lu.埋單$330
地方都幾大, 唔需等位, 空間感幾大, 方便大家傾計。
睇餐牌都幾多野食, 又唔貴。
5個人叫左6樣野食
2) 炒通菜: ok既, 不過細碟左d 囉。
埋單$330