(非会员)
2005-11-02 7 浏览
同兩個朋友去食dinner set,a b c 三個set 都叫晒a b果兩個意粉就幾好味,但c 就完全唔掂,食完都唔知自己食緊d 咩野,又唔夠熱。而且如果個餐包可以叮返熱就好喇。不過六十八元都算幾低,又有湯有包有野飲,不過果度d 人真係冇咩禮貌可言。在收銀果度買野食果陣,明明講得好清楚要咩餐,點知個男的問完一次都唔夠,答完佢,佢又好似冇聽你講野咁又問,個女的都有笑容。食完意粉,就緊係去take cake 啦,果度張圓桌又唔係大,又好耐都冇人幫你收野,明明見到一個肥肥地的男侍應同一個女侍應傾緊計,都唔幫我地收野,真係火都黎埋,大佬呀,唔收走d 意粉點食cake 呀。終於我個朋友起身叫佢地收野,先串串下咁走埋黎。可能我地太遲去食啦,到take cake 果陣都冇咩選擇喇,我最鍾意果個藍啤梨cheese cake 都冇喇,咁我咪問個女仔明天會唔會有law,咁個女仔就笑笑口咁同我講明天會有,好期待呀!今日我唔係第一次去tomato 食dinner,總括黎講果晚的女侍應係好過男的,起碼有笑容先。而且個埸好熱。最後在比蛋糕我的女侍應口中得知,原來佢地每一日黎的蛋糕都唔會齊晒種類ka,所以有時去到

最後在比蛋糕我的女侍應口中得知,原來佢地每一日黎的蛋糕都唔會齊晒種類ka,所以有時去到就有機會食唔到自己的心水喇。