2007-07-20 19 浏览
為食日子: 7月19日~ 晚上約6時為食人數: 2隻為食價目: 58蚊+ 10蚊compass visa即享錢為食餐\單:套餐\(蜜蜜燒雞翼x2+薯塊+汽水) $29套餐\((家卿雞x2+薯塊+汽水) $29巴辣香雞翼x6 $10 (compass visa即享錢)今日去到果時見到唔係好多人, 仲想話搵位...點知的確唔係好多食緊野,但係好多人坐係度唔係食野...有人走, 就有位, 點知成台野都冇人執, 等多一陣, 見有其他位, 轉左位, 位上都係有野, 成間野3個人做執野, 到我地買完野食食左一半先有人執, 佢地仲要唔係真係忙, 只係視而不見...因為有compass visa即享錢5蚊可以換3隻巴辣香雞翼, 2個人我地計過唔買餐\,買雞同汽水都唔平, 所以要左2個餐\仲要左2份巴辣香雞翼, 一定食唔哂, 問職員拎定外賣盒, 而家用左非即棄膠餐\具真係幾唔錯! 因為覺得食家卿雞要雞翼唔係太抵, 要左雞上比, 不過隻上比真係....幾細件, 我地估佢\隻雞一定唔方大隻左, 蜜蜜燒雞翼size就好正常, 味道好好, 但到左食完野走果時, 意外發生左, 就係倒瀉左杯汽水, 仲濺到隔離, 朋
為食日子: 7月19日~ 晚上約6時
為食人數: 2隻
為食價目: 58蚊+ 10蚊compass visa即享錢
為食餐\單:
套餐\(蜜蜜燒雞翼x2+薯塊+汽水) $29
套餐\((家卿雞x2+薯塊+汽水) $29
巴辣香雞翼x6 $10 (compass visa即享錢)

因為有compass visa即享錢5蚊可以換3隻巴辣香雞翼, 2個人我地計過唔買餐\,買雞同汽水都唔平, 所以要左2個餐\仲要左2份巴辣香雞翼, 一定食唔哂, 問職員拎定外賣盒, 而家用左非即棄膠餐\具真係幾唔錯! 因為覺得食家卿雞要雞翼唔係太抵, 要左雞上比, 不過隻上比真係....幾細件, 我地估佢\隻雞一定唔方大隻左, 蜜蜜燒雞翼size就好正常, 味道好好, 但到左食完野走果時, 意外發生左, 就係倒瀉左杯汽水, 仲濺到隔離, 朋友甲入左去toilet 抹, 但係到佢\出返黎同埋坐左一陣之後走咁長時間都係冇人發現到, 成台都係汽水都見唔到, 都真係...唔知做緊咩. 整體食物冇問題, 不過清潔執野員工真係要改善下.