成肚氣!!!小弟成日爬OR文 自知自己無料寫野但今次真系逼到我要講比各位巴打聽以前成日覺得食海鮮餐會好貴但之前禁arm系<享樂>買左呢個半價卷(共$450可以當$900用)滿心歡喜禁捻住當請屋企人(爸媽)食餐海鮮餐山長水遠禁尼到西貢之前系open rice到見到呢間禁少哈哈笑都擔心不過抱住各人有唔同意見既精神所以照買..一入到去..一知我系用cash coupon就唔比我坐樓上 話比較noisy安排坐系樓下..超靜, 了無生氣都算...點菜..個牌因為無寫價錢 所以我道道菜都問下price個waiter唔知系米serve慣大客用超級鄙視既眼神同tone話你地食2人餐+多少少送啦..禁我見佢都唔系幾so我地..就only叫左個二人餐+例牌燒鵝d野食都ok (尤其系燒鵝,,皮同肉都ok!)最有問題系..我想加個炒飯..問有乜好介紹個人就話..揚州..鹹魚雞..我話..好似有個海膽架窩佢話..有`~~~不過要$188窩..我心捻 哇!我不如去食一版海膽佢個tone+眼神系個d看到你系比唔出錢食禁我本來話禁由得佢..但媽媽忍不住 話..禁平?!比一個我啦..個人即刻無出到聲好啦
成肚氣!!!

不過抱住各人有唔同意見既精神
所以照買..

一入到去..一知我系用cash coupon
就唔比我坐樓上 話比較noisy
安排坐系樓下..超靜, 了無生氣
都算...

點菜..個牌因為無寫價錢 所以我道道菜都問下price
waiter唔知系米serve慣大客
用超級鄙視既眼神同tone話
你地食2人餐+多少少送啦..
禁我見佢都唔系幾so我地..
就only叫左個二人餐+例牌燒鵝
d野食都ok (尤其系燒鵝,,皮同肉都ok!)

最有問題系..我想加個炒飯..問有乜好介紹
個人就話..揚州..鹹魚雞..我話..好似有個海膽架窩
佢個tone+眼神系個d看到你系比唔出錢食禁
個人即刻無出到聲

好啦..食飽啦..到臨走前個店主先話過尼理下我地.
全晚佢都系個度..但only serve我地隔離個2臺"老細"
話: 哎呀 下次找我嘛 我幫你地點菜食得好d..(我心捻 又唔見你一開始幫==)
之後話送個mango pudding比我地..好啦..都gur d.
點知落菜個個老waiter聽到后 系去身邊話 佢地用coupon架
個店主話 下?!系啊? 當堂個樣系好後悔
我已經心入面爆曬粗口..喂 雖然隔離個2臺老細系比緊貴我地10倍既野
但我都有比錢架!!!
跟住其實佢真系無捻住比我..但因為店主又話送隔離臺pudding
佢地系一兜兜鯉魚盒裝d pudding 隔離6個人個waiter分左個身體比佢地
超滿我遠看都見到黃色
但到我地..只系尾巴部份 我心捻 你送都送得大體d啦..真系得個半個spoon

成餐都狗眼看人低
買左coupon既大家 你地都系一次過用曬佢啦
我真系唔會再想幫襯佢地again!!! -\______/-
2010-12-07