今晚去咗 #懲罰 黃店中嘅名店 事關好耐之前都想試吓架啦~但次次經過 佢個門口都人山人海 超多人排隊等位🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️今次就好好~可以預先book定位,唔駛等✌🏽食物方面,有成40款🤩落完order,頂盡5️⃣分鐘就上到枱食物夠新鮮 每串份量唔會話好多 不過可以放心 個 #自助串燒機 可同時燒好多串 所以唔會話燒野食時間太耐 食唔到好多野👍🏻同埋個串燒機 原來機入面有落啲水 所以變咗keep 著燒都唔會好大油燒味道方面 啲野食大致上冇任何醃製 但每枱都有幾款唔同嘅調味粉可隨自己喜好配搭😋另外,佢地有兩款醬汁可點嚟食~#泰式魚露 有少少辣 似點泰式生蝦果個醬#韓式梨汁燒烤醬 呢個俾平時港式嘅燒烤汁 冇咁濃味 且帶有少少甜 本人覺得呢款相對同串燒match 啲😉服務方面👍🏻👍🏻👍🏻店員會主動過嚟幫你執吓盆 而且盡量幫你放下格 等大家方便啲攞佢限時120mins 應該around 最後三、四個字有同我地講last order不過到夠咗鐘,可能我地食得晏 出面冇人等緊位 所以完全冇催我地走 由我地慢慢燒😂食到最尾 仲每人有杯 Häagen-Dazs 雪糕 不過佢地部咭機壞咗😅作為依家嘅年青人原來
今晚去咗 #懲罰 黃店中嘅名店
事關好耐之前都想試吓架啦~

今次就好好~
可以預先book定位,唔駛等✌🏽

食物方面,有成40款🤩
落完order,頂盡5️⃣分鐘就上到枱
食物夠新鮮 每串份量唔會話好多

味道方面 啲野食大致上冇任何醃製
但每枱都有幾款唔同嘅調味粉
可隨自己喜好配搭😋

另外,佢地有兩款醬汁可點嚟食~
醬汁

#泰式魚露 有少少辣 似點泰式生蝦果個醬

服務方面👍🏻👍🏻👍🏻

佢限時120mins
不過到夠咗鐘,可能我地食得晏 出面冇人等緊位
所以完全冇催我地走 由我地慢慢燒😂

食到最尾 仲每人有杯 Häagen-Dazs 雪糕

不過佢地部咭機壞咗😅作為依家嘅年青人原來都係唔帶好多cash 係身架😂😂
所以我地果個都冇錢俾
最終要搵人出去襟錢😂😂