我太太月頭生日,加上有咗BB,而佢又鐘意食日本嘢响,朋友介紹下就去咗呢間MyTokyo.我同朋友,太太唱完K一行六人去到Tokyo已十點九個字.入到去發覺裝修不錯.只是環境太黑.灯光太暗.入座後我地點咗壽司.刺身.特飲等...都十分有水凖.傅菜及侍應上菜及落Other時十分有笑容及有禮.由其是當我地點咗個什菌鍋後因為個鍋所有嘢都未熟,又唔知點食嘅時候.侍應主動為我們烹調及講解.盡顯「服務至上.以客為先」精神.食完嘢後我地成斑响度傾計.滿以為所有嘢都盡善盡美嘅時候.响外面傅來嘈吵聲音.起初都不以為意.後來越來越大聲.因為我太太有BB嘅關係.我就同朋友去睇吓係咪有人打交.點知發覺原來係個白頭經理响度鬧人.我睇度嘅時候重有幾個客睇緊咩事.而個經理見到有客重不停咁鬧.佢不但影响客人食嘢嘅心情.環境嘅氣紛,員工服務態度.試問你會唔會去一間嘈到好似打交嘅食店食嘢?最後我同太太及朋友响呢個經理影响下,匆匆理單走.