第三站

Station 3 Cafe
💫西班牙海虾辣肉肠烩饭首先颜色已经够哂吸睛, 经过煎炒嘅辣肉肠带来浓郁辛辣风味, 海虾带来鲜美的海鲜味道, 米饭吸收哂洋葱、大蒜、番茄等香料味道之余, 同埋鲜味, 口感值💯💫黑松露带子鲜菌烩饭呢个系以香味取胜, 香浓嘅黑松露, 毫不手软嘅带子, 鲜菌等同调味料一齐炒炒煮煮, 释放出海鲜嘅鲜咪和鲜菌嘅香气, 黑松露控嘅我表示好满足🥰💫蜜糖芥末单骨鸡翼鸡翼外脆内嫩, 腌料够哂入味, 突出左肉质嘅香味, 配埋芥末酱带黎嘅微辣刺激感, 越食越滋味, 一人3只, 好快已经食哂😂💫烟三文鱼沙律沙律菜好新鲜, 车厘茄够爽甜, 捞埋沙律酱同烟三文鱼一齐食, 酸酸甜甜, 非常开胃嘅前菜👍🥤焦糖朱古力 on top加一层忌廉, 朱古力味好香浓, 邪恶到不行😈🫖可人儿 很喜欢有数款花茶选择, 唔系间间cafe都有花茶饮, 见到drink menu写住帮助消化, 养肝明目, 即系拣黎试下, 闲时饮杯花茶, 感觉更写意, 心灵更舒畅, 很不错👍👍
💫西班牙海虾辣肉肠烩饭

💫黑松露带子鲜菌烩饭

💫蜜糖芥末单骨鸡翼

💫烟三文鱼沙律

🥤焦糖朱古力
on top加一层忌廉, 朱古力味好香浓, 邪恶到不行😈

🫖可人儿