九流上海店食物差,回窩肉,上海粗炒,雞丁。。。勁多油,勁多汁,得個鹹,好油膩。上菜勁慢,侍應態度勁差!!!我地叫落嗰啲都食完,準備埋單走,後加單嗰餸等左成八九字先上,同嗰職員講咁遲先上,我地都食完準備走,幫我地取消嗰餸。侍應態度勁差,高聲話我地炒都要時間,係要等咁耐。。。你地叫左冇得取消。。。(我地問唔通你嗰餸一個鐘兩個鐘唔黎,我地都要坐係到等。。。)當時間餐廳唔滿。。。一碟普通餸都要炒八九個字?!夾單炒都唔好要客人等咁耐,要人等耐左又態度勁無禮貌勁差地迫人要!連鎖餐廳都好過尼間多多聲,食物,服務態度咁差,價錢又唔平,好快會被淘汰!!!要食上海野,一定唔會再考慮尼間,家傳滬曉,上海婆婆一定會係更好嘅選擇!P.s. 對上一次光顧,直情見到職員將隔離枱嘅飯放入微波爐翻熱就送上
九流上海店

上菜勁慢,侍應態度勁差!!!

2018-03-27