2014-04-23 1012 浏览
当日午饭,不用第位,老远过来吃川菜,即点菜"香辣鲜鱿,半只囗水鸡"菜到开餐,食食下见到碟鲜鱿有两粒豆豉,夹起泥睇,有脚有翼, 算了大排档 D 卫生都明白,试口水鸡味道不错,点知食食下觉得其怪,吃到鸡翼,鸡胸,鸡尾都有,成忽鸡肶冇左,即叫老板问问,点菜要半只鸡点解冇左成忽鸡肶,佢话斩多左比你㖞!我问佢斩多左什么比我,佢又答唔出,跟著我夹晒D 鸡出泥睇睇多左 D 物, 点知真系多左,多左个鸡尾!!!阿老板你果只是什么鸡泥,半只鸡都比两个鸡尾?跟著佢冇出声走左去,转头走返出泥放只大碟系你枱度,只碟上有只鸡下肶,又走左去   到最后埋单 $190      桃源美食 有生之年都唔会比钱佢赚!!!!!!!!!!!果只鸡下肶有冇食到?我一夹起鸡肶一睇可以唔洗食 ,名附其实"口水鸡"系真系有口水!!
,转头走返出泥放只大碟系你枱度,只碟上有只鸡下肶,又走左去
  到最后埋单 $190

桃源美食
口水鸡 + 香辣鲜鱿
题外话/补充资料: 第一次食水煮牛肉套餐$42 D 牛肉多度,一只手数晒! 第二次食完激气又拉肚
2014-04-05
庆祝纪念