餐厅: 上海榮華川菜館
资讯:

我系外卖平台叫外卖,总共叫左$1xxx本身仲担心叫得太多,点知份量少不得止,仲要难食!!!打去舖头反应,个员工态度极度恶劣,我觉得如果店员态度好少少,都冇咁嬲,佢仲激动过我,然后理所当然咁,咁我打出嚟大家评评理!!!酸菜鱼$268 但只有谭仔胶兜一碗 鱼味劲腥 成碗得几旧鱼+酸菜(店员话我地系咁个㖞,一系你去谭仔食啰)辣子鸡丁$138 鸡干到 怀疑人生糖醋鱼块$122 系炸鱼柳剪开 总要得5块(店员仲话我地系8块,唔系5块㖞!)凉拌海蜇 极难食 腥到爆 完全入唔到口人生未食过咁咸既鸡丝粉皮最后我同店员讲,我作为客人,我只系反映食物质素同份量达唔到期望,但你态度差之余,又唔接受的话,我只好去平台投诉!点知个店员态度更差,最后我已经唔想再同佢讲!真系比钱买难受!建议大家唔好比钱体验难受!
我系外卖平台叫外卖,总共叫左$1xxx

酸菜鱼$268 但只有谭仔胶兜一碗
鱼味劲腥 成碗得几旧鱼+酸菜
(店员话我地系咁个㖞,一系你去谭仔食啰)
辣子鸡丁$138 鸡干到 怀疑人生
糖醋鱼块$122 系炸鱼柳剪开 总要得5块
(店员仲话我地系8块,唔系5块㖞!)
凉拌海蜇 极难食 腥到爆 完全入唔到口
人生未食过咁咸既鸡丝粉皮

点知个店员态度更差,最后我已经唔想再同佢讲!

真系比钱买难受!
建议大家唔好比钱体验难受!

等候时间
2 分钟 (外卖送餐)
用餐时段