(非会员)
今日諗住同妹妹去個度慶祝生日,妹妹就諗住兩年前黎試過,無諗過兩年後差咁遠,入到去見個環境好暗,諗住有d氣氛,再睇多睇就見到其實裝修都好鬼殘舊連個menu都可以咁舊。我地3個人食左3個套餐,$99一個,個餐有湯、有沙律,有個主菜,有個雪糕。個湯係意大利雜菜湯,個湯得個咸字,d鹽好似唔使錢咁,到個沙律,沙律又多沙律醬,到個主菜係"羊膝意粉",食左大半食到有到條鋼絲刷。之後叫侍應過黎處理,佢一聲不發就收左我碟意粉同條鋼絲刷,問都唔問我有冇整親又無交待過任可野就走左去,跟住問侍應點樣處理,佢話佢已經話左比負責人聽啦,跟住有第二個女侍應過黎話換碟新既比我,但係我跟本唔係想要一碟新,之後個女侍應聽左就走左去,我冇諗過佢連問下我有冇整親都冇,亦都冇交待過應該點樣處理。隔左5分鐘左右,我再問侍應,佢話就"餐廳已經減左你一份餐既錢",我覺得佢應該搵個負責人同我了解下,冇可能仲係侍應過黎同我傾。到上甜品既時候,負責人扲甜品過黎,我只係想佢作出了解同道歉,而佢只重新澄清已減去一份餐既錢。總結:難食又唔衛生,一定唔會有下次!!!!
連個menu都可以咁舊。

總結:難食又唔衛生,一定唔會有下次!!!!
2009-07-14
庆祝纪念