放假前一晚 一定要出去chill一chill 尤其是而家晚市時間延長咗 酒吧又開返 氣氛特別熱鬧🥳好似呢晚喺8five2 未夠7點入座都係半滿 轉過頭已經full house咁滯 加上呢度主打好多香港人都鍾意嘅墨西哥菜 所以特別受歡迎🇲🇽▪️Buffalo Chicken Nacho食墨西哥菜 有nacho係基本吧😌呢度有好多款選擇 我哋揀呢個勁豐富 粟米片有兩個顏色 紅色係燒烤味 深紫色係紫薯味🍠就算唔點醬汁已經好惹味 我就鍾意將辣雞肉 沾上芝士醬 再放上粟米片 味道一流🤤▫️Crispy Fried Fish Taco餅皮做得夠香脆 平時都係食牛肉或者豬肉餡 今次第一次試炸魚 原來都好夾㗎🌮將青檸汁擠落炸魚 加上面頭嘅辣醬 味道好有層次又唔會太過膩 同平時嘅肉類taco感覺好唔同👍🏻▪️BBQ Pork Ribs呢個係半份嘅份量 不過份量都唔細🐷豬肋骨燒得唔會太乾 BBQ醬濃郁得嚟又唔太醎 處理得好好💯另外仲配左熱辣辣嘅薯條同酥餅 正啊

▪️Buffalo Chicken Nacho
▫️Crispy Fried Fish Taco