上個月知有新酒店開張已經勁興奮 又有新buffet食!!!!!考哂試完sem即刻去試!!!!!但食完覺得360蚊黎講性價比唔高 而且無鱔稿提過既分子雪糕同心太軟 但食得都幾開心 因為服務態度真係好好 同埋新酒店真係幾靚 好寬敞裝修好簡潔 由其係個廁所勁靚 連度廁所門隻色都好靚!!!!!!reception果兩個姐姐超級好態度 但差唔多搭正12點先放人入去 而且入到去d食物都未準備好放上台海鮮沙律:蝦蜆螺青口格離有蝦仁小米沙律(好好味) 三文魚他他 吞拿魚他他紅菜頭三文魚(好好味甜甜地) 橘子三文魚4款沙律菜 三文魚粒 雞絲 雞胸肉片(唔係煙果隻架) 粟米荀 青瓜粒 蕃茄乾 甘荀 泡菜佢d沙律醬都係超特別 有紅菜頭醬 牛油果醬 鷹咀豆醬同黑橄欖醬架!!!!!刺身壽司:刺身有三文魚吞拿魚油甘魚甜蝦墨魚 仲有醋鯖魚我覺得佢d刺身超級高質 好新鮮 d吞拿魚係好靚既粉紅色 無筯 三文魚同甜甘魚都切得好厚好肥美!!!!!甜蝦真係勁甜 墨魚完全唔un架!!!!!!!!!!!!壽司有油甘魚&吞拿魚&鰻魚&牛肉壽司 上面塊刺身都係切到勁厚勁大塊 仲有幾款卷物 冷麵麵包芝士區:幾款歐式麵包 芝士 即刨火腿
海鮮沙律:

刺身有三文魚吞拿魚油甘魚甜蝦墨魚 仲有醋鯖魚
麵包芝士區:
幾款歐式麵包 芝士 即刨火腿 無乜特別

石頭鍋飯區:
有4款肉 牛肉,豬肉,照燒雞,辣雞有好多配料 蛋,甘荀絲,蝦仁,豆腐啦,蘿蔔,菠菜 仲有幾款唔記得左 好味啊 又唔油

燒烤區:
牛油燒龍蝦 食到兩隻 幾鮮甜 但d肉都幾un 勁多人搶 好狼死 放10隻出黎有個啊嬋攞左8隻......
佢仲有燒三文魚燒吞拿魚燒油甘魚 我最最鍾意食魚架啦 佢d燒三文魚好嫩滑半生熟 正!!!!!燒吞拿魚同油甘魚就好乾好鞋了 刺身好味勁多(如果有比目魚同鱸魚就好啦haha)
仲有燒雞燒豬燒羊串 仲有牛油燒虎蝦
佢仲有燒牛肉 但好鞋好un......中間都淨係得好少粉紅色 熟得濟

熱盤區:
仲有烤蔬菜 有西蘭花椰菜花黃椒
烤薯角 燴磨菇
乾炒牛河 炒麵.....
紅菜頭牛臉頰
燴雞肉 燴雜菜 四川炒牛肉 唔知乜野芝麻雞
格離仲有和牛天婦羅 三文魚天婦羅 幾特別
但選擇真係少左d
仲有即整意大利粉 同埋薯仔大蒜湯
夜晚buffet先有中湯 失望

煲仔區:
有8個煲 有咸魚雞粒西蘭花煲仔飯, 燒肉煲仔飯,麻婆豆腐,白飯......😅東坡肉,咖哩鷹咀豆,咖哩雜菜,咖哩牛肉 我覺得除左咸魚雞粒西蘭花煲仔飯幾正之外 其他款式都無乜驚喜

粉麵區:
普普通通又係有菜有丸
點心區:
燒賣蝦餃素餃叉燒包
佢d蝦餃無蝦 得d蝦膠.....

甜品:
無分子雪糕好失望.....但有8款gelato 芝麻味幾好味!!!!!!仲有即煎crepe同窩夫配雪糕食
好大個櫃裝住幾百件蛋糕 但其實每層都重覆既haha應該得15款到 我試左5款 有隻牛奶千層蛋糕好好味 青蘋果慕絲蛋糕都幾好味 但無青蘋果味 係薄荷味 開心果泡芙無乜開心果味 cafe east既好食d
另外仲有朱古力噴泉同埋幾款朱古力
其實選擇真係唔多 個甜品區其實好細
但個妹妹既服務態度超級好!!

360蚊食呢餐 真係唔太抵食 海鮮同熱盤都太少款 白飯都當一道菜式.....如果有焗魚 意大利飯啊先襯返個印度 對得起個價錢 不過刺身真係我食過最新鮮高質既 而且服務態度好好 座位好舒適 食得都開心 所以比好評啦haha但唔會再幫襯lu