2010-03-29
先講這個buffet賣點係平 同埋"豪"食生蠔好心想搞啅頭就要落本 去到個生蠔位係空既等左成10分鐘先fill 但fill得十隻以內 睇到既時侯已經比班師奶搶哂!!!如果fill得十隻 但全場有around 70位客人 咁不如唔好fill咯 到後期 我學醒左 到差唔多15分鐘度就企附近等生蠔黎但都唔夠班用手"乸"既師奶 但個大廚好過份我親眼見到佢企係人群後 應該比班人圍住入唔到去fill蠔佢黑哂面 之後扔左碟around 十隻既蠔落去個冰盤度係扔 唔係擺!!! 佢一扔搞到d冰仲飛左幾粒出黎!!!!痴線架!!! 咩態度呀 如果不滿d客圍住哂就要檢討下點解d客要圍住好似搶既咁!!!! fill多d fill密d咪得囉仲要扔出黎 衰d講句 我地比錢食野 雖然係少 都係你客人呀!! 不過又唔係每人都咁衰 其實呢度其他人都好好 執野執得好快 又nice係寧寧舍舍得果個生蠔佬咁衰講番野食 生蠔 燒牛肉係主打生蠔好難搶 講真如果冇心比客食既 唔好用佢做主題 有d被騙咁..燒牛肉 第一round好硬 唔好食 但到第2round就好好多了!!!不錯不錯細佬
好心想搞啅頭就要落本 去到個生蠔位係空既
到後期 我學醒左 到差唔多15分鐘度就企附近等生蠔黎
但都唔夠班用手"乸"既師奶 但個大廚好過份
我親眼見到佢企係人群後 應該比班人圍住入唔到去fill蠔
佢黑哂面 之後扔左碟around 十隻既蠔落去個冰盤度
係扔 唔係擺!!! 佢一扔搞到d冰仲飛左幾粒出黎!!!!
痴線架!!! 咩態度呀 如果不滿d客圍住哂
係寧寧舍舍得果個生蠔佬咁衰
講番野食 生蠔 燒牛肉係主打
細佬食左好多青口 都只係普通貨色 但總過得去
但熱葷問題就嚴重 全程只有6樣 其中有豉油炒面 楊州炒飯 -_-
叫我點開胃"
但甜品做得不錯 每樣都試了少少 藍莓cheesecake 燉蛋都好味!!!
埋單每人$90.3 呢個價不過不失 因為野食始終唔多 值錢少少既又就住出!!!
但坐得幾舒服 整體都不錯 只係衰在個生蠔佬!! 好激氣