西貢海灣會燒烤大王

Beach BBQ King
為補祝朋友生日,揀左間無限時任食任飲既海邊BBQ場地,場內佈置全人造草地,環境優美,但可惜天公不作美🥺 天氣麻麻☠️ 烏雲密佈☁️ 唯有專心食野😍食盡所有館內食物、飲品----食物種類唔多,主打肉類🥩----‼️私人推介‼️✔️豬頸肉、芝士腸、漢堡扒、黑椒雞扒、咖喱魷魚、咖喱雞翼🤤「蒜蓉加方包」正❤️✖️秋刀魚 (如冇清潔乾淨會腥)✖️紅腸、魚蛋 (無特別不用試)✖️金沙骨 (咬不開)✖️叉燒(味道奇怪)***重點是無乜菜類揀***🥺🥺🥺✨飲品任君選擇✨🈶果汁:橙汁、蘋果汁 (偏甜)🈶汽水:百事、七喜、檸檬紅茶.➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖自私評分:🌕🌑🌑🌑🌑自私評論:無限時任食任飲係吸引,但場內食物質量唔算高,飲品係自由斟😂 但果汁類偏死甜,唔覺有咩選擇 當日星期日人均288加一🤯 如果唔係海邊位置 相信都未必會揀呢間🤔 當然要視乎個人睇下覺得值唔值 我就。。。😥➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖

----食物種類唔多,主打肉類🥩----
‼️私人推介‼️
✖️秋刀魚 (如冇清潔乾淨會腥)
✖️紅腸、魚蛋 (無特別不用試)
✖️金沙骨 (咬不開)
✖️叉燒(味道奇怪)
***重點是無乜菜類揀***🥺🥺🥺

✨飲品任君選擇✨
🈶果汁:橙汁、蘋果汁 (偏甜)
🈶汽水:百事、七喜、檸檬紅茶
➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
自私評分:🌕🌑🌑🌑🌑