[日本菜🍛] 海鯛魚湯專門店 (鰂魚涌)評分:🌝🌑🌑🌑🌑新開業既餐廳。佢同隔離兩個鋪位開咗好耐嘅餐廳一樣都係sell鯛魚湯,魚湯菜式幾乎80%一樣。問題係一樣得黎但質素咁差,成間餐廳又一浸酸臭味,真係不會再去了。❌吉列豬扒咖哩定食 ($78): 咖哩份量非常少,不過可能係好食,因為味道係微波爐叮飯質素,極度單薄既味道,完全唔係日本咖哩甜甜既感覺。吉列豬扒雖然層炸皮ok,但舊豬扒偏乾,有啲韌。❌燒雞扒咖喱定食 ($78): 一樣咖哩少,雞扒好乾。✅雜菌炒牛肉定食 ($68): 算係比較正常既菜式,有沙律菜同份量唔少既牛肉同雜菌。味道正常。係牛肉有少少韌。環境🖼️:一大股酸臭味,令人冇咩胃口。而且啲卡位好窄,坐得唔係好舒服。服務🧍🏻:正常。
[日本菜🍛] 海鯛魚湯專門店 (鰂魚涌)
評分:🌝🌑🌑🌑🌑

❌燒雞扒咖喱定食 ($78): 一樣咖哩少,雞扒好乾。

服務🧍🏻:正常。