2017-07-17 739 浏览
新開張見裝修幾得意,就試試結論:只止一次,下不幫襯門面係幾得意同好地你話好懷舊,又唔係。坐得唔舒服同迫就係既晚市餐牌,一坐底未仔細睇,就有人走埋黎落單,一路企你隔離等你,有 d 壓力。於是都廢是睇,嗌all day breakfast算。原來餐牌後邊重有,我地以為得晚市同all day breakfast我嗌左蕃茄牛肉通早餐落單個時話無吞拿魚沙律,轉雜果沙律,緊住連雜果沙律都無。侍應本身話就咁少左沙律個item,又無話減返價錢定補返咩,都諗住走啦,貨不對辦。緊住我地主動問,可唔可以轉薯條, 好彩佢話都ok。講返食物1. 通粉個湯無咩味,牛肉 un un 地2. 重有叫左個satay牛面,同一段茶餐廳無分別3. 牛角包熱辣辣係好食👍🏻4. 薯條係粗薯條都係好食👍🏻5. 炒蛋同屋企炒既無分別,依家價錢其實係咪加返 d 黑松露或者用牛乳炒會好 d? 結論:食物質素有待改善價錢絕對唔justify去返隔離街既茶餐廳算
新開張見裝修幾得意,就試試

結論:只止一次,下不幫襯

門面係幾得意同好地

你話好懷舊,又唔係。坐得唔舒服同迫就係既

我嗌左蕃茄牛肉通早餐

講返食物