2015-08-13
今日午餐近近地去Oliver’s Super Sandwiches。之前去過一次,服務一般,三文治都麻麻。不過方便,所以就去。可能因爲係平日lunch hour, 人手比較足夠,食物質素同服務都OK,特別係今日有個醒目Manager, 我d order 全對。我叫左個火雞三文治, 走沙律醬,焊燶d,再加多杯Earl Grey Tea,共HKD57顧名思義三文治有火雞,仲有番茄同生菜。三文治真係有幫我焊燶d~ 而又真係走沙律醬!真係太好了~~~Earl Grey Tea 就用Twinings 茶包,所以都ok~都係等左5分鐘就有d食~~我同事就叫個set: 三文魚碎蛋三文治,配沙律同熱飲。距話個三文治幾好味~個貌相都五錯~服務方面:有位負責收送同收餐的服務員係智障人士,但距表現五錯,問距比杯水距都好快手。我又問距要紙巾,距都好清楚同我講邊到有~ good good~環境方面:竟然係無咩人,五洗等位~ so lucky!Compare Oliver’s Super Sandwich 同Delifrance, 食物味道其實差不多,但Oliver 平d, 服務質素好d。所以我下次都係會去Oli
顧名思義三文治有火雞,仲有番茄同生菜。
都係等左5分鐘就有d食~~
距話個三文治幾好味~
個貌相都五錯~
環境方面:竟然係無咩人,五洗等位~ so lucky!
Compare Oliver’s Super Sandwich 同Delifrance, 食物味道其實差不多,但Oliver 平d, 服務質素好d。所以我下次都係會去Oliver rather than Delifrance。