2017-11-26
9點喺雅蘭哩頭約左病了的男友食飯,仲諗住食好小小,點知成餐都係伏!又要貴!喜歡吃鍋物的他,叫左這個"韓式泡菜"鍋,對!! 係用"韓式泡菜"整...面頭鋪滿左豬肉,睇落好似好多料成個底都係芽菜其實有必要收哩個價錢嗎?仲要明明哩度餐牌寫明話有自家製泡菜,佢哩個"韓式泡菜"鍋係用普通菜問個職員係咪用錯了,仲要搞辨話餐牌寫到明係韓式泡菜湯底鍋真係唔知俾咩反應好咁點解舖頭有真泡菜,又要用啲普通黃芽白菜去膚𧗠人,仲要搞到人地誤會?哩度小食一啲都唔平,嗌左個平時最鐘意食,又好難整得差嘅大阪燒。話明係豚肉大阪燒...我真係食唔到有豚肉我食到嘅係一舊舊嘅粉漿點解可以收到咁貴旺角食日本嘢黎講,佢都算貴,仲要唔好食,真係憑咩收咁貴?牛油果三文魚壽司,三文魚唔新鮮,牛油果好生,真係好無誠意之作2個人食左接近500,仲要唔好食,仲有上菜好慢!等咁耐又無質素!唔會再黎食
"韓式泡菜"鍋
面頭鋪滿左豬肉,睇落好似好多料
"韓式泡菜"鍋
成個底都係芽菜其實有必要收哩個價錢嗎?
豚肉大阪燒
青龍卷