2023-07-06 45 浏览
經常聽朋友提及依間餐廳D食物好好味,難得今日早放工就約埋friend一齊去食,真心好好味😋下次一定會再食過😁我超鐘意既係香煎刺身帶子明太子忌廉汁意粉,帶子好大粒,煎得好香,配上明太子忌廉汁同意粉,超正😍😍😍而且啖啖都食到好正既明太子👍另外,佢嘅炸雞翼配明太子蛋黃醬同經典凱撒沙拉都好正,食落去好開胃😍如果鍾意飲奶昔既話,一定要試下佢哋嘅「綠」奶昔,裡面係由牛油果同香蕉製作而成,飲落去好滑身同好好飲👍最後食左杯士多啤梨乳酪抹茶芭菲,入面既食材超豐富,打卡一流👍👍,士多啤梨乳酪同抹茶味道都好香,好值得食😋😋😋。總括而言,真心好推介大家去Niksen Koffie試下佢哋嘅美食!食物質素好高,好好味😍