雖然以放題黎計佢哋嘅價錢比起出面每位平均貴幾十蚊,不過佢哋啲肉既質素的確比較好, 牛肉同豬肉都有好多唔同部位嘅選擇, 個人覺得牛舌最好食,分咗普通牛舌同厚切牛舌,厚切嘅真係好厚好多肉汁 , 即使係普通牛舌都比出面一般既厚,又夠晒大塊,雞就主要得雞腿肉同雞翼,不過就有好多唔同嘅味道揀, 飲品就反而冇咩選擇,得三款俾你揀, 甜品得兩款一款係正雪糕一款係雪糕家窩夫,窩夫加雪糕幾好食,坦白講食物質素係唔錯嘅,不過服務質素就一般啦, 好明顯人手唔夠,所以每次要舉一段時間手先有人睇到我哋想落單, 不過都明白飲食業而家比較難請人,雖然人手唔夠,唔夠人清枱同service客人,但係佢哋見到我哋舉手都會即刻行埋嚟,不過出嘅食物數量係我地最唔滿意既地方,因為份量係求其出,有啲寫咗但係唔嚟,有啲寫數量好少但係落枱就多左好多,有啲數量寫好多但係最後就嚟得嗰一兩片