2019-08-30 562 浏览
呢間用童話愛麗絲做主題嘅Cafe室內裝潢陳設都超夢幻,窗邊有乾花佈置,似足喺童話國度牆上啤牌點綴《愛麗絲夢遊仙境》呢部奇幻文學嘢飲我只揀咗第一個Alice,估計中伏程度唔高果然,真係唔中伏,因為........呢杯藍色嘅飲品,只係忌廉溝鮮奶 呢碟Flimingo's Croquel即係鴛鴦雞翼,有茄汁味/豉油味,份量唔算多另一碟係Jabberwocky on Frabious Day,即係拿破崙香草鮮茄意粉,蕃茄味正常都OKThe Duchess's Treasure Box即係牛肝菌藍青口燴意大利飯,個意大利飯唔錯,唔太硬,個汁唔會太濃太膩The Looking-Glass House即係手作卡邦尼海鮮意粉,Carbonara最易分辨廚師煮得好唔好Dessert Together有芝士撻&Macaron&蛋糕&雪糕因為幫朋友慶祝生日,所以事先預訂咗寫埋Happy Birthday不過,我覺得只啱打卡,公仔可以食得,但好難食-0-
呢間用童話愛麗絲做主題嘅Cafe
室內裝潢陳設都超夢幻,窗邊有乾花佈置,似足喺童話國度
牆上啤牌點綴《愛麗絲夢遊仙境》呢部奇幻文學
嘢飲我只揀咗第一個Alice,估計中伏程度唔高
果然,真係唔中伏,因為........
呢杯藍色嘅飲品,只係忌廉溝鮮奶

Carbonara最易分辨廚師煮得好唔好

因為幫朋友慶祝生日,所以事先預訂咗
寫埋Happy Birthday
不過,我覺得只啱打卡,公仔可以食得,但好難食-0-