行过见新开越南嘢就试一次啦,入到舖内座位几舒适,店员叫我哋自己扫QR CODE落单,当然自己落单慢过人手落单几倍啦!虾饼到了,一试感觉炸皮厚,肉质劲靭,从未食过咁难食嘅虾饼 ><👎🏼再嚟生牛肉金边粉,牛肉好嚡,金边粉痴埋一球,食嘅时间仲要自己整番散佢,要自己QR CODE落单REMARK已打了走葱同全走,但依然有葱,直头嘥客人时间落单因为佢哋唔睇嘢,唔太多客上枱已等了半粒钟,生牛肉真系要整咁耐吗?香茅猪扒金边粉,猪扒劲油同埋用松肉粉𢲡到劲腍👎🏼绿豆冰系淡味奶水加劲硬绿豆,难饮十个差 ><🤦🏽‍♂️🤬😤👎🏼🤷🏼‍♂️滴漏咖啡一般系用炼奶底,而佢系用淡奶加糖水,咖啡又唔热只系微暖,沟了落去味道唔夹,极难饮完全唔掂!><🤦🏽‍♂️😤🤬👎🏼一句到尾:难食冇下次

香茅猪扒金边粉,猪扒劲油同埋用松肉粉𢲡到劲腍👎🏼

一句到尾:难食冇下次

虾饼

生牛肉金边粉

香茅猪扒金边粉

绿豆冰

滴漏咖啡

2021-07-10
$87.5 (晚餐)
  • 冇嘢好推介