2017-06-26
熱辣辣行尖沙咀梗係想食下冰冰,經過厚福街見到呢間韓冰兼睇埋佢貼喺門口嘅menu,幾吸引~就入去試下啦~本身對呢間野啲品質滿有期望,因為之前睇雜誌見過介紹,而且知道佢越開越多,諗住都值得一試嘅。。點知。。。都幾失望下囉入到去,見成間野個個著到成個斬燒味咁就已經無謂口枱迫就唔洗講架喇最重要係碗野勁唔對板囉!人氣no.1 韓式綠寶石香甜蜜瓜雪奶幅圖明明係咁架嘛,擺到上枱居然係咁個囉實物與圖片極不符味道一般其實係人都知呢碗野係唔難整嘅,要嘅係心機。唔明既然係用呢樣野來作招徠點解都可以做得咁hea?!68蚊一碗堅唔抵雖然仲叫左個oreo waffle,呢個賣相ok嘅,但味道依然很一般除左嗰幾塊oreo係有味之外,其他的都是無味,真係,街邊賣件格仔餅都仲好味過佢,咁做生意點得架?!總括來說,唔會再去。未去過的都唔建議去。p.s.臨走仲要俾我見到隔離枱投訴話啲餃子(係,佢地仲有做埋麵食小食的)有酸味,個疑似老板或主管(只有佢無著制服)仲辯稱話個味係咁架,跟住走入廚房攞左包餃子(但無人唔知呢隻係咪就係個客食緊嗰隻餃子)出來話“嗱,俾你睇下吖,未過期架”咁就當交代左大哥啊,第一,你個包裝未過期唔等於包餃
人氣no.1 韓式綠寶石香甜蜜瓜雪奶
幅圖明明係咁架嘛,擺到上枱居然係咁個囉
實物與圖片極不符
味道一般
68蚊一碗堅唔抵
總括來說,唔會再去。未去過的都唔建議去。
p.s.臨走仲要俾我見到隔離枱投訴話啲餃子(係,佢地仲有做埋麵食小食的)有酸味,個疑似老板或主管(只有佢無著制服)仲辯稱話個味係咁架,跟住走入廚房攞左包餃子(但無人唔知呢隻係咪就係個客食緊嗰隻餃子)出來話“嗱,俾你睇下吖,未過期架”咁就當交代左大哥啊,第一,你個包裝未過期唔等於包餃子無事個喎,第二都證明唔到你手上嗰包就係個客食緊嗰隻。食肆最緊要食物安全,如果連呢樣野都欠奉就算吧啦…