2013-04-19
1988 浏览
今天十分得閒到走了入梅窩玩,行了大約兩三個鐘後就覺得肚餓,於是去搵野食。行左一輪都發現梅窩D食肆價錢不便宜,甚至貴過市區。終於到了這家食肆。見佢有個無敵海景,於是就坐落黎啦。本來想食個個HIGH TEA的,不過因為覺得佢好似好多,最後都只係叫左個下午茶餐。我就要左個炭燒漢堡包,而我朋友就叫左個普通的豬扒包。個炭燒漢堡包十分普通 ,除了他真的是炭燒外,我覺得佢好似老麥D漢堡包囉。而且又無咩料,除左塊漢堡肉之外,就只有蕃茄同青瓜,咁就收你$50了!有少少搵笨。個豬扒包都係好似未煎香就上,又係咩都無咁,不過配碟卻是沙律菜,似乎個伴碟重貴過個主菜。咁我地兩個都覺得唔夠,於是叫左碟燒雞翼。咁係上之前佢收左我隻叉,咁我叫話比番隻叉我啦,佢係有應你,但應應下好似失左記憶咁無當一回事 ,最後我朋友都發火話叫左攞隻叉唔理,佢先肯比。 唔知發生咩事,明明又無人,又簡單,好似好為難佢咁..........!! 好啦,隻雞翼黎左,我初初都唔覺得有咩問題,都食左一啖,但我朋友一反轉隻雞翼!!竟然發現疑似比人咬左一啖咁 超級嘔心呀!!!!! 我地即刻問究竟咩事!!! 佢又粒聲唔出拎左碟野走左去!!!! 好似當無
好啦,隻雞翼黎左,我初初都唔覺得有咩問題,都食左一啖,但我朋友一反轉隻雞翼!!竟然發現疑似比人咬左一啖咁 超級嘔心呀!!!!! 我地即刻問究竟咩事!!! 佢又粒聲唔出拎左碟野走左去!!!! 好似當無件事發生咁!!!!
又等左一輪,我朋友就鬧咁碟野點呀!!! 佢先攞番碟新的出黎!!! 原來好似調亂左第二檯人地話唔熟個碟比我地!!!! 非常嘔心呀!!!! 。d侍應成程都好似無反應, 要不停叫佢先肯埋黎。之後第二檯人客叫佢比包糖又係咁o既情況!!!
我知道呢度係悠閒,但唔係悠到先左魂呀。雖然價錢係好,但都不要下次。我覺得成件事好核突,大家可以考慮去與不去的。