2021-08-26 84 浏览
今日又喺荃灣探個朋友, 於是我哋就一齊食飯,我哋兩個食肉獸就決定試吓校長燒肉,一去到已經見到樓下排晒隊,好彩都仲有位,等咗一陣我哋就可以入座。一上到去已經見到好多客人喺度拎燒肉配料,我哋都馬上出去拎配料,燒肉店嘅燒肉種類繁多,有牛扒,豬,雞翼,雞腎等等,而且唔單止仲有燒肉食,仲可以食埋火鍋,火鍋配料都非常之多,也蔬菜,肥牛,豆腐,響鈴等,而且仲有少部份嘅點心,餐前小食,生果同甜品,仲有飲品無限量供應。原來跟住門口位仲有一個小角落係比客人拎刺身,刺身種類都非常多有三文魚,馬刀貝,鮮帶子等,而且刺身都好新鮮。仲有一個小型嘅沙律吧同埋一個小型嘅自助醬汁區,一間少少一店舖真係應有盡有,而且食物種類真係好多可以滿足晒唔同客人嘅需求。飲品種類都非常之多汽水果汁等仲有啤酒,佢哋嘅甜品亦都好好味,我食咗西瓜西米露同埋啫喱,已經爆得不得了。一個好超值嘅價錢已經可以食到好多唔同種類嘅食物真係好大低,如果有機會過嚟呢邊都真係要試吓,呢類型嘅店舖真係好啱我同我朋友呢來嘅食肉獸。

一上到去已經見到好多客人喺度拎燒肉配料,我哋都馬上出去拎配料,燒肉店嘅燒肉種類繁多,有牛扒,豬,雞翼,雞腎等等,而且唔單止仲有燒肉食,仲可以食埋火鍋火鍋配料都非常之多,也蔬菜,肥牛,豆腐,響鈴等,而且仲有少部份嘅點心,餐前小食,生果同甜品,仲有飲品無限量供應。

原來跟住門口位仲有一個小角落係比客人拎刺身刺身種類都非常多有三文魚,馬刀貝,鮮帶子等,而且刺身都好新鮮。