2021-11-26 1220 浏览
今日約咗朋友嚟銅鑼灣食日本燒肉,我哋幫襯嘅係位於渣甸街66號樓上嘅「響𝗛𝗶𝗯𝗶𝗸𝗶 • 日本燒肉」。呢度嘅裝修幾靚,每張枱座位都寬敞舒適,即使shopping完一袋二袋再上嚟食嘢,都唔怕d嘢冇位擺。頭盤剌身頭盤包含多款新鮮刺身,用料優質,冇雪味,唔錯。覺得唔夠食仲可以無限任添。燒肉頭盤擺盤非常精緻,包括:米澤三元豚腩片、澳洲和牛肉眼、澳洲和牛西冷、美國牛肋骨、雞翼、骨付雞肉腸等等,食完第一輪之後再慢慢追加。呢度係用QR code電子落單,Menu大部份都寫英文:𝘚𝘯𝘰𝘸 𝘊𝘳𝘢𝘣 𝘚𝘵𝘪𝘤𝘬 𝘛𝘦𝘮𝘱𝘶𝘳𝘢𝘒𝘪𝘯𝘨 𝘗𝘳𝘢𝘸𝘯 𝘛𝘦𝘮𝘱𝘶𝘳𝘢𝘋𝘶𝘳𝘪𝘢𝘯 𝘉𝘰𝘮𝘣𝘚𝘵𝘪𝘤𝘬𝘳𝘪𝘤𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘊𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦𝘏𝘪𝘯𝘢𝘬𝘢𝘸𝘢𝘠𝘢𝘬𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘚𝘶𝘯𝘢𝘨𝘪𝘮𝘰𝘛𝘢𝘵𝘢𝘬𝘪𝘛𝘰𝘳𝘪𝘯𝘢𝘯𝘬𝘰𝘵𝘴𝘶𝘒𝘪𝘮𝘤𝘩𝘪 & 𝘔𝘪𝘴𝘰 𝘪𝘯 𝘏𝘰𝘵 𝘗𝘰𝘵𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘞𝘪𝘯𝘨𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘞𝘪𝘵𝘩 𝘏𝘦𝘳𝘣𝘴𝘚𝘭𝘪𝘤𝘦𝘥 𝘠𝘰𝘯𝘦𝘻𝘢𝘸𝘢 𝘗𝘰𝘳𝘬 𝘉𝘦𝘭𝘭𝘺𝘉𝘦𝘦𝘧 𝘔𝘦𝘢𝘵 𝘋𝘪𝘤𝘦𝘈𝘮𝘦𝘳𝘪𝘤𝘢𝘯 𝘚𝘩𝘰𝘳𝘵 𝘙𝘪𝘣𝘈𝘶𝘴𝘵𝘳𝘢𝘭𝘪𝘢𝘯 𝘞𝘢𝘨𝘺𝘶 𝘙𝘪𝘣 𝘌𝘺𝘦𝘈𝘶𝘴𝘵𝘳𝘢𝘭𝘪𝘢𝘯 𝘞𝘢𝘨𝘺𝘶

頭盤

剌身頭盤

燒肉頭盤

呢度係用QR code電子落單,Menu大部份都寫英文:
𝘚𝘯𝘰𝘸 𝘊𝘳𝘢𝘣 𝘚𝘵𝘪𝘤𝘬 𝘛𝘦𝘮𝘱𝘶𝘳𝘢
𝘈𝘮𝘦𝘳𝘪𝘤𝘢𝘯 𝘚𝘩𝘰𝘳𝘵 𝘙𝘪𝘣
𝘈𝘶𝘴𝘵𝘳𝘢𝘭𝘪𝘢𝘯 𝘞𝘢𝘨𝘺𝘶 𝘙𝘪𝘣 𝘌𝘺𝘦
𝘈𝘶𝘴𝘵𝘳𝘢𝘭𝘪𝘢𝘯 𝘞𝘢𝘨𝘺𝘶 𝘚𝘩𝘰𝘳𝘵 𝘗𝘭𝘢𝘵𝘦
𝘈𝘶𝘴𝘵𝘳𝘢𝘭𝘪𝘢𝘯 𝘞𝘢𝘨𝘺𝘶 𝘚𝘪𝘳𝘭𝘰𝘪𝘯
𝘚𝘭𝘪𝘤𝘦𝘥 𝘖𝘧 𝘓𝘢𝘮𝘣 𝘚𝘪𝘳𝘭𝘰𝘪𝘯 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘎𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘚𝘢𝘶𝘤𝘦
𝘚𝘭𝘪𝘤𝘦𝘥 𝘖𝘧 𝘓𝘢𝘮𝘣 𝘔𝘦𝘢𝘵 𝘞𝘪𝘵𝘩 𝘚𝘢𝘶𝘤𝘦
𝘚𝘭𝘪𝘤𝘦𝘥 𝘖𝘧 𝘗𝘰𝘳𝘬 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘎𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘚𝘢𝘶𝘤𝘦
𝘚𝘭𝘪𝘤𝘦𝘥 𝘖𝘧 𝘠𝘰𝘯𝘦𝘻𝘢𝘸𝘢 𝘗𝘰𝘳𝘬 𝘞𝘪𝘵𝘩 𝘚𝘢𝘶𝘤𝘦)
𝘚𝘭𝘪𝘤𝘦𝘥 𝘖𝘧 𝘈𝘶𝘴𝘵𝘳𝘢𝘭𝘪𝘢 𝘉𝘦𝘦𝘧 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘎𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘚𝘢𝘶𝘤𝘦
𝘚𝘭𝘪𝘤𝘦𝘥 𝘖𝘧 𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬 𝘈𝘯𝘨𝘶𝘴 𝘙𝘪𝘣 𝘌𝘺𝘦 𝘞𝘪𝘵𝘩 𝘚𝘢𝘶𝘤𝘦
𝘕𝘦𝘸 𝘡𝘦𝘢𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘔𝘶𝘴𝘴𝘦𝘭
帆立貝
微辣魷魚鬚
𝘔𝘢𝘤𝘬𝘦𝘳𝘦𝘭
𝘗𝘳𝘢𝘸𝘯
𝘗𝘪𝘯𝘦𝘢𝘱𝘱𝘭𝘦
錫紙牛油粟米粒
𝘑𝘢𝘱𝘢𝘯𝘦𝘴𝘦 𝘚𝘵𝘺𝘭𝘦 𝘏𝘰𝘵 𝘜𝘥𝘰𝘯

火光熊熊,非常誘人。

甜品類款式多樣,重點係非常高質!有Dreyer’s, Movenpick 等貴價品牌,非常驚喜!
▪️𝘚𝘸𝘪𝘴𝘴 𝘊𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦 𝘐𝘤𝘦-𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮
▪️𝘔𝘢𝘱𝘭𝘦 𝘞𝘢𝘭𝘯𝘶𝘵 𝘐𝘤𝘦-𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮