呢间餐厅既设计好有创意同心思,用左老香港做主题,播住香港经典歌曲,湿纸巾、点餐纸都有特别设计,连碗碟餐具都系传统港式,细个食豆腐花果只铁羹都有😆呢到除左设计之外食物一样有心思,酱汁比起平时既边炉店更多选择,特别既系自家制沙嗲酱同埋葱油,两样都系港式既感觉,沙嗲味同葱味都系好浓,搞到好想攞黎送饭🤣呢个椰子鸡汤底不得了,可惜miss左侍应哥哥倒椰子水落去果下冇影到🥲佢会提我地饮左汤先再落鸡,我仲谂紧点解唔系熬左啲鸡味出黎先饮个汤,但一饮落就发现个汤底本身已经超好味😋之后落鸡又可以每次酌量落唔洗惊煮到变老鸡,好正👍食材一啲都唔马虎,顶级安格斯牛颈脊一摆入口好香牛油味,而且有厚度,海鲜类全部都好新鲜,羊肉臊味都几重中意臊味既可以嗌,牛脷托就烟韧啲。啊仲有前菜个青瓜都好好食,野饮嗌左个银菊露,唔会好甜好好饮😍呢个食物环境气氛质素真系对得住价钱,见到有啲客人带左外国朋友黎食,可以感受旧时既港式情怀又可以食到高质素既野食,有机会我都想带外国朋友黎呀。

牛脷托
顶级安格斯牛颈脊