去食 Brunch 慶祝生日, 一坐低就知出事, 一班 BBC 座係隔離台, 成餐飯不斷大呼少叫. 同侍仔講左聲, 因為滿坐既關係佢建議食完 Main Course 就轉過甜品房, 最後轉左過去包廰坐, 正!講番食物, 自助既都無乜好講, 都係果D火腿芝士沙律腸. 濃湯一流, 少有咁好味既龍蝦湯:Main Course 點0左 Rib Eye Medium, 可惜上台既係 Medium Well, 食落熟左少少, 不過都唔緊要啦, 唔通叫佢整過咁浪費咩.甜品就偏甜, 好甜既就O岩晒, 我就少食為妙.總結食物方面算係好滿足既一餐, 無班 BBC 嘈生晒既話會好好多, 始於係街市食 Brunch 唔係個個都受得. 侍仔服務無得頂, 又醒又四正態度又好. 洗手間以酒店黎講就麻麻地. 價錢唔平, 今次試過下唔知幾時先會再去.

龍蝦湯夠味
Rib-eye, 叫 medium, 但熟左少少
Steak 調味用既鹽
甜品就偏甜, 好甜既就O岩晒, 我就少食為妙.
甜品, 大部份都偏甜
甜品 bar 既裝飾
Angry Bird 幾靚, 但唔多 match 個環境
2012-05-20
庆祝纪念